Sinapsys Rend

Pachet special Start Up Nation

Ce vom face pentru tine?

Am creat un pachet Site Web Start Up Nation, care asigură o rampă de lansare afacerii tale în online. Vă oferim servicii complete de branding, începând cu realizarea logo-ului care va fi element central pentru restul identității vizuale. De asemenea vă oferim un site modern și optimizat din punct de vedere SEO, pregătit să înregistreze vânzări.

1. Site Web

Vă oferim un site premium, care va fi accesibil pentru toate dispozitivele. Acesta va fi structurat în mai multe pagini, care vor conține informații despre firmă și serviciile oferite.

2. Identitate vizuală

Vă punem la dispoziție servicii de Branding, prin realizarea integrală a materialelor grafice de care veți avea nevoie. Pentru început vom realiza logo-ul firmei, mai apoi în funcție de acesta vom crea întreaga identitate vizuală.

3. Optimizare SEO

După finalizarea site-ului vă oferim servicii de SEO on-page, prin care optimizăm site-ul din punct de vedere tehnic în vederea obținerii unei clasare cât mai bune în motoarele de căutare.

4. Promovare online

La final vom crea profile pe diverse platforme Social Media (Facebook, Linkedin) pentru a avea mai multe canale de comunicare pentru a prezenta serviciile și produsele dvs.

Pachetul „Start Up Nation” oferă companiei dvs. o soluție la cheie pentru a avea un start rapid în mediul digital.